Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus presenta el projecte de la 'Ruta Europea del Vermut' a Torí

La ciutat va participar al cicle de conferències organitzat per la Ruta Cultural Europea dels Cafès Històrics i que van tenir lloc a la ciutat italiana

La Casa del Vermut i del vi, a Reus La Casa del Vermut i del vi, a Reus REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Agost 2023 15:35

L'Agència de Promoció de Ciutat “Reus Promoció” ha estat convidada aquest mes de juliol a participar al cicle de conferències organitzat per la Ruta Cultural Europea dels Cafès Històrics i que van tenir lloc a la ciutat italiana de Torí. Les jornades formaven part de les trobades anuals que es realitzen entre els membres que participen d’aquestes rutes certificades com a Rutes Culturals Europees del Consell d’Europa.

La 'Ruta Europea del Vermut'

En el vídeo missatge emès durant les conferències, Reus Promoció va presentar el projecte de la 'Ruta Europea del Vermut', que estaria integrada per Reus, Torí i Chambéry, com a exemple de projecte que s’està iniciant ara, molt similar a la Ruta dels Cafès històrics, amfitrions de les jornades. Reus va destacar la importància històrica del vermut per a la ciutat i la tradició que l’envolta, fets que van ser els detonants a desenvolupar el projecte de la Ruta Europea del Vermut en el que, desprès de l’elaboració inicial al 2019, s’està començant a treballar de forma conjunta entre els municipis. També es va explicar l’experiència de Reus en l’elaboració del projecte com a exemple per a altres futures rutes europees.

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha destacat que “amb la presentació del projecte davant d’altres institucions, municipis i representants europeus, es volia donar el tret de sortida i donar a conèixer el fet que s’estan fent els primers passos per a engegar aquest projecte internacional de gran envergadura i que suposa una acció més per a la projecció exterior de Reus i posar en valor els productes de qualitat que són el nostre seny d’identitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: