Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils reconeix la trajectòria del xef Sergi Palacín del Restaurant Hiu

El cap de cuina acaba de rebre un accèssit a la millor tapa sostenible del I Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Barcelona i Catalunya

El xef Sergi Palacín ha estat rebut per l'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i per les regidores de Turisme, Camí Mendoza, i de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas El xef Sergi Palacín ha estat rebut per l'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i per les regidores de Turisme, Camí Mendoza, i de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juliol 2023 08:14

El xef Sergi Palacín, del Restaurant Hiu de Cambrils, ha rebut avui un reconeixement per part de l'Ajuntament de Cambrils després d'haver guanyat l'accèssit a la millor tapa sostenible del I Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Barcelona i Catalunya, que es va celebrar a Barcelona la setmana passada.

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, han rebut el cap de cuina per felicitar-lo per aquest darrer guardó però també per reconèixer tota la seva trajectòria professional des que va sortir de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, i agrair-li la seva contribució en la promoció de la gastronomia del municipi.

Al llarg de la seva carrera, Sergi Palacín ha anat acumulant experiències i reconeixements d'alt nivell i es posiciona al territori com a referent de la cuina creativa seguint la seva línia del 0 Waste i filosofia d'autosostenibilitat. Després de treballar en diversos restaurants, entre els quals destaca el Bulli, es va traslladar a Bangkok, on durant 8 anys va ser cap de cuina del prestigiós restaurant Gaggan.

Després d'haver aconseguit convertir Gaggan en el millor restaurant d'Àsia i el setè del món, Palacín va tornar a Catalunya per obrir un restaurant a Barcelona amb quatre socis més. Amb aquest projecte col·lectiu va rebre nombrosos premis com el de Millor restaurant de Barcelona o Millor Restaurant amb Cocteleria d'Espanya. A nivell individual, també va ser guardonat com a Cocinero Revelación de España en el marc de Madrid Fusión.

El 9 de gener de 2023 va obrir el Restaurant Hiu a Cambrils, que a més de ser un restaurant de cuina creativa és un projecte personal i familiar, amb una important vessant social i ecològica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: