Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Reus obre el termini per a l'arrendament del "GastroMercat"

L’espai de venda i degustació està situat a la part est de la façana principal del mercat municipal

Exterior del Mercat Central de Reus Exterior del Mercat Central de Reus REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Juliol 2023 18:24

Aquest divendres, 7 de juliol, s’ha obert el termini per a la presentació d’ofertes d’operadors amb l’objectiu d’arrendar l’espai de venda i degustació "GastroMercat", situat a la part est de la façana principal del Mercat Central de Reus. En el context de transformació comercial del Mercat Central, es busca un operador que ofer eixi serveis de venda de productes d’alimentació i, a la vegada, disposi de servei de restauració i cafeteria, de manera que comuniqui amb la nova terrassa exterior.

La superficie de l’espai "GastroMercat" consta de dues zones diferenciades: una zona interior amb una superficie de 366 m2 i una zona exterior de 124 m2, que consta de dues terrasses, una completament exterior de 62 m2 i una altra semicoberta de les mateixes dimensions.

L’activitat a desenvolupar ha de ser de l’àmbit de la venda de productes d’alimentació –es demana que part dels productes siguin de procedència ecològica i de proximitat–, combinada amb el servei de restauració i cafeteria, amb un espai destinat a taules i cadires a més de la zona de la terrassa, per crear la sensació de continuitat de l’activitat cap a la nova plaça.

Aquesta àrea estarà integrada al Mercat Central però podrà funcionar de manera independent i amb un horari més ampli que el del propi mercat.

El termini de recepció d’ofertes acaba el divendres 21 de juliol i tota la informació està disponible al perfil del contractant de Reus Mobilitat i Serveis.

Aquest estiu, inici d’obres del nou accés

Paral·lelament, Reus Mobilitat i Serveis ha adjudicat els treballs d’execució del projecte de reactivació i transformació integral del Mercat Central. La licitació de les obres consta de dos lots: La reforma del Mercat Central amb el 'Projecte d’execució de la reordenació de l’espai públic i de l’accés principal del Mercat Central de Reus' i 'Projecte d’ampliació i de millora de l’eficiència energètica del sistema de climatització del Mercat Central'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: