Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc posa a la venda les entrades de la primera activitat de #Safrània365 de l'estiu

'Del blat al pa' es realitzarà per primera vegada als Molins de la Vila

Imatge d'arxiu de "Del blat al pa", una de les activitats més atractives i consolidades de la programació de #Safrània365 Imatge d'arxiu de "Del blat al pa", una de les activitats més atractives i consolidades de la programació de #Safrània365 JORDI BALAÑÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2023 12:49

El proper dissabte 8 de juliol al matí tindrà lloc una de les activitats més consolidades de la programació de #Safrània365. 'Del blat al pa' incorpora una novetat molt atractiva: es realitzarà al Molins de la Vila.

L’activitat està coordinada per la cooperativa l’Aresta. Com sempre, tindrà un marcat caràcter divulgatiu i de sensibilització, tant per a grans com per a petits. Es donaran a conèixer els ingredients necessaris i els passos a seguir per fer un pa saludable, de qualitat i agroecològic. Els participants elaboraran la massa i la podran prendre a casa seva per enfornar-la.

'Del blat al pa' es farà per primera vegada als Molins de la Vila, un espai patrimonial únic a la vora dels rius Anguera i Francolí gestionat pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Es tracta de dos molins fariners del s. XIV. El més ben conservat és el denominat Molí de la Volta, on tindrà lloc el taller.

A partir d’aquesta setmana es poden adquirir les entrades a través del web www.safrania365.cat al preu de 5€ el majors de 13 anys i 2€ entre 4 i 12 anys. Fins a 3 anys és gratuït. L’aforament és limitat a 25 places

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: