Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pilar Just continuarà a la presidència de la DO Montsant

L'entitat vol recuperar la presència dels vins Montsant al mercat exterior

La presidenta Pilar Just, amb la nova junta rectora de la Denominació d'Origen Montsant La presidenta Pilar Just, amb la nova junta rectora de la Denominació d'Origen Montsant DO MONTSANT
Gastronomia ACN
Dijous, 22 Juny 2023 08:52

La Denominació d'Origen Montsant va celebrar dimarts al vespre a Falset la sessió constitutiva de la seva nova junta rectora, on Pilar Just va revalidar la seva presidència, continuant al capdavant de la DO Montsant al llarg dels pròxims quatre anys. Els objectius de treball de la nova junta de la DO Montsant seran continuistes i es dividiran en tres eixos clau: coneixement, qualitat i promoció.

Pel que fa al coneixement, la DO Montsant vol continuar aprofundint en la seva zonificació per tal de definir encara més i millor els sòls, climes i la resta de factors que caracteritzen les seves garnatxes i carinyenes. Sobre la promoció, la DO vol recuperar presència dels vins Montsant al mercat exterior.

Pel que fa a la qualitat, l'entitat vol garantir la traçabilitat i la qualitat del producte, incrementant encara més els controls de procedència del raïm durant la verema així com els punts de venda del producte etiquetat com a DO Montsant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: