Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls dona suport als esdeveniments gastronòmics que potencien la imatge de la ciutat

El conveni entre l'Associació de Restauradors de Valls i el consistori regula la concessió d'una subvenció per a la realització de diverses activitats durant el 2017

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, han signat el conveni El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, han signat el conveni CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Mai 2017 13:11

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, i Joan Mira, president de l'Associació de Restauradors de Valls, han signat, aquest dimarts 16 de maig, el conveni que regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2017.

En concret, el conveni contempla una subvenció de 3.000 euros que servirà a l'Associació de Restauradors de Valls per organitzar i realitzar activitats de caire gastronòmic a la ciutat durant el 2017. En concret, els esdeveniments programats en col·laboració amb els restauradors vallencs són la Mostra de la cuina del calçot, el Music Valls Va de Vins, Kissa i la Jornada Gastronòmica del Calçot.

Amb aquesta subvenció, que ha incrementat en 2.500 euros la concedida l'any passat, l'Ajuntament pretén oferir suport a l'Associació de Restauradors de Valls pel que fa a l'organització d'aquests esdeveniments gastronòmics "que potencien la imatge de la ciutat de Valls".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: