Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull la Basket Cup 2024 aquest divendres

La 16a edició d’enguany aplegarà 4.600 esportistes d’arreu de l’Estat espanyol

El Palau d'Esports Catalunya de Tarragona serà seu de la Costa Daurada Cup 2024 El Palau d'Esports Catalunya de Tarragona serà seu de la Costa Daurada Cup 2024 ARXIU/INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 02 Mai 2024 17:13

Tarragona acollirà, a partir d’aquest divendres 3 de maig, el torneig Costa Dorada Basket Cup 2024. Es tracta d’un esdeveniment esportiu organitzat per MHL Sports que enguany arriba a la setzena edició i que fins ens últims anys s’havia celebrat a Marina d'Or. Aquest 2024 el torneig aterra a les ciutats de Tarragona i Salou i, des d’aquest divendres i fins diumenge 5 de maig, es diputaran 650 partits en un total de 35 pistes de joc.

En aquesta edició s’ha batut un rècord de participació i el torneig aplegarà 4.600 esportistes procedents de 380 equips de vuit comunitats autònomes abraçant totes les categories de formació, des de benjamins, 8 anys, fins als júniors, 17 anys, tant masculines com femenines. Pel que fa a familiars i acompanyats, es preveu l’arribada de més de 10.000 persones aquest cap de setmana en les diferents seus del torneig.

A la ciutat de Tarragona es jugaran la majoria dels partits de les categories cadets i júnior, partits que es disputaran al Palau d’Esports Catalunya, al pavelló municipal de Campclar, al col·legi La Salle Tarragona i al Complex Educatiu de Tarragona. Per la seva banda, Salou acollirà els partits de les categories dels més petits en les pistes del Col·legi Elisabeth, Escola Europa, Institut Jaume I i els pavellons esportius municipals Centre, Cap Salou i Ponent.

300 esportistes tarragonins

Als equips procedents de Madrid, Aragó, La Rioja, Navarra, la Comunitat Valenciana, les Illes Baleares, País Basc i Catalunya, se sumarà una nodrida representació de gairebé 300 joves esportistes tarragonins i tarragonines dels TGN Basket, Las Salle Tarragona, CB Tarragona, CB Salou i col·legi Elisabeth, invitats per l’organització del torneig.

L’accés a tots els partits és lliure i gratuït fins a completar el màxim d’aforament permès en cada instal·lació. Tota la informació sobre el torneig es pot consular al web https://costadorada.mhlsports.com/es/section/el-torneo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: