La Pobla ensopega a casa davant del Peralada (0-1)

Marc Baró ha marcat el gol visitant a la segona part, en un partit en què el filial grana ha estat molt espès

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - CF Peralada, disputat aquest migdia al Municipal Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - CF Peralada, disputat aquest migdia al Municipal GUILLEM PASANO
Diumenge, 07 abril 2024 16:34

El CF Pobla de Mafumet ha caigut aquest migdia contra el CF Peralada per 0 a 1 en el partit que s'ha jugat aquest diumenge al migdia al Municipal. Tal com ha reconegut l'entrenador grana, Adolfo Baines, "hem fet un partit gris, hem tingut poca fluïdesa ni claredat en el joc i no hem trobat als jugadors que marquen la diferència".

A la primera meitat, després d'uns bons primers minuts de joc dels pobletants, ha estat el Peralada l'equip que ha disposat de les millors ocasions per marcar. Amb el marcador inicial (0-0) s'arribava al descans.

A la segona meitat, el CF Peralada ha trobat el camí del gol. Al minut 57, a la sortida d'un còrner, Alan Baro ha rematat a plaer i ha fet pujar al marcador l'únic gol del partit (0-1).

Posterioment, la Pobla ha arribat més vegades a la porteria visitant. Al 65', Querol l'ha tingut amb un u contra u però la rematada ha sortit fregant el travesser. Al 77, ho ha provat Arnau Sans amb un xut des de fora de l'àrea que ha fregat el pal per ben poc. La més clara l'ha tingut Torrents, al 80', però el porter Lluc Ferrer ho ha evitat amb una aturada providencial. Amb el 0 a 1 s'arribaria al final del partit.

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet es manté en la desena posició del grup V de la Tercera Federación, amb 35 punts.