El CB Salou jugarà contra el Huelva els vuitens de final del play-off d'ascens a la LEB Or

Els de Jesús Muñiz tanquen la temporada regular amb una gran victòria davant del CB Sant Antoni (101-90)

Els jugadors, al centre de la pista, van celebrar amb la seva afició l'èxit assolit per la classificació per al play-off d'ascens Els jugadors, al centre de la pista, van celebrar amb la seva afició l'èxit assolit per la classificació per al play-off d'ascens CB SALOU
Diumenge, 07 abril 2024 14:17

El Club Bàsquet Salou va tancar l'última jornada de la temporada regular a LEB Plata "Est" amb una gran victòria contra el CB Sant Antoni (101-90) en el partit disputat aquest dissabte al Pavelló Salou Centre. L'equip de Jesús Muñiz va fer un partidàs davant del segon classificat, que els dona molta força per afrontar el play-off d'ascens a LEB Or.

El partit va ser molt igualat. Al final de la primera meitat s'arribava amb el marcador 46-46. L'equilibri de forces va continuar al tercer període , que es va tancar amb un lleguer avantatge de l'equip visitant (71.74). Però el CB Salou va reaccionar a l'últim quart amb un període espectacular (30-16), que va acabar amb la victòria local (101-90).

Al final del partit, els jugadors, al centre de la pista, van celebrar amb la seva afició l'èxit assolit per la classificació per al play-off d'ascens.

Huelva - CB Salou, al play-off d'ascens

Gràcies a aquesta victòria en la darrera jornada combinada amb la derrota de l'Horta Godella davant del CBT, el CB Salou finalitza la temporada regular a la LEB Plata "Est", a la quarta posició, amb un balanç de 14 victòries i 12 derrotes.

El CB Salou, quart classficat, s'enfrontarà al Ciudad de Huelva Gestión, sisè de la LEB Plata "Oest", als vuitens de final del play-off d'ascens a la LEB Oro. El partit d'anada a Huelva es disputarà el pròxim dissabte 13 d'abril i, el de tornada a Salou es jugarà el 20 d'abril.