Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Palau Municipal d'Esports de Cambrils es converteix en una pista de ball internacional

Més de 1.500 esportistes de 32 països diferents participen, del 28 al 31 de març, en el 'Cambrils Dancesport Open' de balls esportius

Imatge d'arxiu de la competició de balls esportius 'Cambrils Dancesport Open' Imatge d'arxiu de la competició de balls esportius 'Cambrils Dancesport Open' ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 28 Març 2024 13:02

La competició de balls esportius 'Cambrils Dancesport Open' torna al Palau Municipal d'Esports de Cambrils del 28 al 31 de març, amb la participació de més de 1.500 esportistes de 32 països diferents i un ampli programa que inclou prop de 30 competicions nacionals i internacionals. La gran novetat d'enguany és la celebració de la primera edició del campionat del món de dansa coreogràfica (per equips), que es disputarà divendres a partir de les 16:30 hores.

La regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, i la representant de l'organització Laia Benet, han explicat les novetats i tots els detalls de les diferents competicions per parelles, grups coreogràfics i individuals, que es portaran a terme als dos pavellons durant aquests quatre jornades d'intensa activitat.

El 'Cambrils Dancesport Open' , organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu, amb la direcció esportiva de David Carrillo, és un dels esdeveniments més grans que se celebra al municipi i cada any atrau milers de persones entre esportistes, jutges i públic.

Més de 2.500 visitants

La regidora de Turisme ha afirmat que el campionat portarà a Cambrils més de 2.500 visitants, entre participants, organització i acompanyants; reforça el posicionament del municipi com a destinació de turisme esportiu, i també li dona visibilitat gràcies a les imatges en streaming que es retransmetran per la televisió COE-Tv, els milers de reproduccions de totes les competicions i la repercussió a les xarxes socials.

Per la seva banda, des de l'organització, Laia Benet ha destacat la celebració d'un campionat del món i dos campionats d'Europa de diverses modalitats de dansa coreogràfica, llatins i estàndard, i ha convidat a tothom a gaudir de l'espectacularitat de les competicions.

Parelles d'arreu del mòn

A nivell internacional, cal destacar la important presència de parelles procedents d'Àustria, Bèlgica, Xina Taipei, Colòmbia, Croàcia, República Checa, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Israel, Itàlia, kirguistan, Letònia, Lesoto, Lituània, Luxemburg, noruega, Macedònia, Moldàvia, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, República Xina, Romania, Eslovàquia, Espanya, Turquia, Ucraïna i Vietnam.

Les entrades es poden comprar per Servientrades a través del web https://cambrilsdancesport.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: