La Pobla es deixa escapar la victòria contra el Girona B en temps de descompte (1-1)

El gol inicial de Joan Torrents al límit de la primera part va ser neutralitzat pel filial del Girona al minut 90

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - Girona FC B Acadèmia disputat aquest dissabte al Municipal Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - Girona FC B Acadèmia disputat aquest dissabte al Municipal GUILLEM PASANO
Diumenge, 10 Març 2024 14:18

El CF Pobla de Mafumet es va deixar escapar en temps de descompte els tres punts del Municipal en el partit disputat contra el Girona FC Acadèmia (1-1).

Abans de l'inici del partit, la regidora de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet, Estefanía Serrano, acompanyada de la sotsdelegada de la Federació Catalana de Futbol, va presentar l'acte de lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones. En aquest acte hi van participar jugadores i entrenadores dels equips femenins de la Pobla.

La primera meitat es va caracteritzar per la igualtat i per la manca d'ocasions per part d'ambdós equips. No va ser fins al minut 45, quan Joan Torrents va transformar el primer gol des dels 11 metres, que avançava la Pobla abans d'anar al descans (1-0).

Al segon temps, el CF Pobla de Mafumet va intentar fer el segon gol però sense aproximacions prou perilloses. Per la seva part, el filial gironí, que tampoc va fer massa per emptar el partit, em va tenir prou amb una oasió aïllada en temps de descompte per empatar el matx (1-1).

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet és dotzè classificat del Grup V de la Tercera Federación, amb 28 punts.