Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pilot vallenc Albert Martín rep la bandera "Visita Valls" abans de la seva participació al Ral·li Dakar 2024

Martín correrà enguany per una causa solidària a favor de l'entitat tarragonina Revolución Pata, que treballa per a l'erradicació de l'abandonament de gossos

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Turisme, Joan Ibarra, van fer el lliurament de la bandera al pilot vallenca, Albert Martín,  abans de la seva participació al Ral·li Dakar 2024 L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Turisme, Joan Ibarra, van fer el lliurament de la bandera al pilot vallenca, Albert Martín, abans de la seva participació al Ral·li Dakar 2024 AJUNTAMENT DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 31 Desembre 2023 17:44

L'Ajuntament de Valls va lliurat, aquest dijous 28 de desembre, la bandera de "Visita Valls" al pilot de motocròs vallenc Albert Martín, pocs dies abans de la seva participació al Ral·li Dakar 2024. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Turisme, Joan Ibarra, van ser els encarregats del lliurament de la bandera al pilot que enguany participarà per tercer cop a la cursa.

Enguany a més, Martín correrà per una causa solidària a favor de l'entitat tarragonina Revolución Pata que treballa per a l'erradicació de l'abandonament de gossos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: