Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu presentarà un ERTO

Aquesta mesura es pren per tal que tots els treballadors del club puguin percebre amb garanties la seva retribució mensual

Imatge d'arxiu de l'exterior de les instal·lacions del Reus Deportiu Imatge d'arxiu de l'exterior de les instal·lacions del Reus Deportiu ARXIU / REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 14:33

Degut al tancament del club a causa del Covid-19, el Reus Deportiu ha hagut de prendre mesures extraordinàries per tal de combatre la difícil situació sobrevinguda en què ens trobem. Davant la impossibilitat de saber quines repercussions econòmiques tindrà aquesta situació a curt o mitjà termini pel club roig-i-negre, el Reus Deportiu ha decidit adherir-se a les mesures que el pertinent Real Decret-Llei estableix de suspensió de contractes o reducció de la jornada de treball i, per tant, s'ha tramitat l'ERTO per a aquells treballadors de l'entitat que no puguin exercir els seus serveis laborals, per a aquesta força major.

Aquesta mesura es pren per tal que tots els treballadors de l’entitat puguin percebre amb garanties la seva retribució mensual. El Reus Deportiu recorda que és "una entitat sense ànim de lucre, d’utilitat pública i, per tant, amb mitjans econòmics limitats però amb l’absoluta voluntat de fer front amb els seus compromisos, especialment amb els laborals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: