Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona tanca les instal·lacions esportives municipals com a prevenció del coronavirus

 Els equipaments es tancaran a partir d’aquest dijous, 12 de març, i durant un mínim de 15 dies

El poliesportiu de Campclar és un dels equipaments esportius municipal que tancarà El poliesportiu de Campclar és un dels equipaments esportius municipal que tancarà AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 14:31

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha decidit tancar totes les instal·lacions esportives municipals, a partir d’aquest mateix dijous, 12 de març, a les 13h, amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació.

El PMET informarà als usuaris de la data de reobertura i de qualsevol decisió vinculada, a través de la seva web i de les xarxes socials. El PMET també demana comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures preventives, que es prenen en benefici de la salut pública.

Aquest dimecres, 11 de març, l’Ajuntament de Tarragona ja va acordar implantar actuacions preventives recollides en el decret signat per l’alcalde i que podran ser ampliades en funció de l’evolució que tingui la pandèmia provocada pel Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: