Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna l'Olimpíada Escolar de Reus

Es tracta d'una mesura preventiva i de contenció davant del coronavirus

Imatge de l'arribada de la flama olímpica a Reus Imatge de l'arribada de la flama olímpica a Reus CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Març 2020 21:17

L’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit ajornar la celebració de l’Olimpíada Escolar, com a mesura preventiva i de contenció pel coronavirus en l'àmbit educatiu.

En el comunicat enviat aquesta tarda, la Generalitat insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Un fet que afecta directament a un esdeveniment com és l’Olimpíada Escolar.

La voluntat de l’Ajuntament i del Consell Esportiu del Baix Camp és reprendre la celebració d’aquest esdeveniment abans que acabi el curs, sempre que la situació ho permeti i lesmrecomanacions en matèria de salut pública així ho indiquin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: