Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Héctor Franco i Agathe Braud-Zilberstein guanyen la SB Hotels Marató Tarragona 2020

Més de 1.400 atletes participen en el desè aniversari de la prova celebrada en un dia primaveral

Imatge de la sortida de la SB Hotels Marató Tarragona 2020 Imatge de la sortida de la SB Hotels Marató Tarragona 2020 MARCOS CABRERA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Febrer 2020 18:36

Més de 1.400 runners han participat aquest diumenge 2 de febrer a la desena edició del SB Hotels Marató Tarragona 2020 que s’ha disputat a l’Anella Mediterrània de Tarragona. Els guanyadors en la distància reina de 42 quilòmetres han estat el saragossà Héctor Franco (02:39:01) i la francesa Agathe Braud-Zilberstein (03:32:44).

En la modalitat de marató per relleus, que estava com a novetat, l’equip guanyador en categoria femenina ha estat Remitennis integrat per Neus Bosch i Paquita Gimenez. En categoria masculina, el primer equip en arribar a meta ha estat Esparrecs Team compost pels atletes Roberto Baños i Jordi Reyes.

Els vencedors en la distància de 30 quilòmetres han sigut Sergio Montes (01:48:02) del Club Esportiu Solsonès i Mireia Pons (02:04:09) del club Wild Trail Project. En distància de 10 quilòmetres, els primers classificats han estat Laura Galan (00:39:32) del club I Run With Leiva i Jose Manuel Vieito (00:31:35) del Club Atletismo Sar Vermu Petroni. Per últim, en distància de 5 quilòmetres, els primers en passar per meta han sigut Abel Carretero (00:15:29), que ha marcat un nou rècord en aquesta modalitat, i Paula Hritriuc (00:18:16).

Dia assolellat i en temperatures altes

A diferencia de la edició de l’any passat on va fer molt vent i fred, avui s’ha viscut un dia primaveral a l’Anella Mediterrània de Tarragona. Els participants han pogut gaudir d’unes condicions meteorològiques òptimes per a la pràctica del running amb unes temperatures agradables, sol i poc vent. Una jornada sense incidents que una vegada més ha estat un èxit gràcies a l’actitud dels runners, la gran tasca de Protecció Civil, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Portuària i l’ajuda indispensable de tots els voluntaris.

Els resultats i els diplomes personalitzats del SB Hotels Marató Tarragona 2020 ja estan disponibles a la pàgina web oficial de la prova. Els participants també podran adquirir a través del web el seu vídeo i foto de meta gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: