Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu salva un punt davant del Noia

Els roig-i-negres només han pogut empatar els dos cops que el Noia s'ha avançat en el marcador (4-4) i es mantenen fora dels quatre primers llocs

Imatge del partit jugat aquesta nit al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el Noia Freixenet Imatge del partit jugat aquesta nit al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el Noia Freixenet ARTUR ÀVILA / REUSDIGITAL.CAT
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 01 Febrer 2020 21:25

El Reus Deportiu Miró no ha aprofitat avui davant el Noia una bona oportunitat per recuperar la quarta plaça de l'OK Lliga -en poder de l'Igualada-, golejat ahir pel Liceo, i, al mateix temps, retallar distàncies amb els de Sant Sadurní, tercers a la taula. Finalment, el Reus només ha pogut empatar i es manté a la cinquena posició.

Després dels primers intercanvis de cops en una i altra àrea, el Noia ha gaudit d'una primera ocasió per marcar. Ha estat al minut 9, quan l'àrbitre ha sancionat una acció d'Àlex Rodríguez amb la targeta blava. En el segon intent -l'àrbitre ha fet repetir el llançament-, Jordi Ferrer no ha pogut batre a Càndid Ballart. 

El Noia s'avança

Però temps li ha faltat al Noia per inaugurar el marcador. Ha estat una jugada desafortunada produïda al minut 12, quan una rematada de Pol Manrubia ha acabat entrant quan l'ha tocat de forma involuntària César Carballeira (0-1).

La sort no acompanyava avui al Reus Deportiu, que veia com la defensa visitant frustrava les seves accions atacants. I al minut 19, l'àrbitre assenyala un penal contra el Reus Deportiu. L'encarregat de llançar la pena màxima ha estat Xavi Costa, que ha fulminat amb un tir potent la porteria de Ballart (0-2). 

A la represa, César Carballeira s'ha tret l'espina clavada, al primer minut de joc, quan ha culminat una bona jugada en solitari per anotar el primer gol i retallar distàncies (1-2). 

El partit no tenia treva i, al minut 27, Carballeira ha fet caure Pol Manrubia, una acció que li ha costat la targeta blava. El mateix Manrubia ha llençat la corresponent falta directa, però la pilota s'ha estabellat al pal.

El Reus empata

L'emoció seguia al Palau d'Esports, i Àlex Rodríguez ha estat objecte de penal, al minut 30. El mateix pitxixi roig-i-negre ha sigut qui ha transformat la pena màxima, culminant la remuntada reusenca (2-2). El partit començava de nou.

Però no el Noia no ha trigat gens a reaccionar i, al minut 31, Jordi Ferrer ha aprofitat un decensís a l'àrea local per tornar a posar al seu equip per davant en el marcador (2-3). I un minut després, el Noia ampliaria l'avantatge amb un nou gol d'Aleix Esteller, a passada de Manrubia (2-4).

Es repeteix el guió

El Noia Freixenet ha comès la seva desena falta d'equip al minut 38. Marc Julià, l'especialista en faltes directes, no ha fallat i ha fet pujar el tercer gol a l'electrònic (3-4). I al minut 39, ha estat el Reus qui ha arribat a la desena falta, però aquest cop, el llançament de Sergi Llorca ha topat amb Càndid Ballart.

El Reus Deportiu ha tornat a igualar el marcador, al minut 43, gràcies a un gol del capità Joan Salvat, que ha tornat les esperances als de Jordi Garcia (4-4). 

Els darrers minuts van ser frenètics, amb anades i vingudes a les dues àrees, però el marcador no s'ha mogut. Amb aquest empat, el Reus es queda a la cinquena plaça, amb 32 punts, fora de les quatre primeres posicions de l'OK Lliga.

En la pròxima jornada, el Reus Deportiu Miró viatjarà fins la pista del Palafrugell, en un partit que es disputarà el dissabte 8 de febrer, a les 20h.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (4): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Miguel, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernández.

CE Noia Freixenet (4): Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa, Pol Manrubia, Toni Salvadó, Roger Montserrat, Sergi Llorca, Sergi Aragonès i Xus Fernández.

Gols

Primera part: 0-1, César Carballeira (pp) (12'); 0-2, Xavi Costa (p) (19').

Segona part: 1-2, César Carballeira (26'); 2-2, Àlex Rodríguez (p) (30'); 2-3, Jordi Ferrer (31'); 2-4, Aleix Esteller (32'); 3-4, Marc Julià (fd) (38'); 4-4,Joan Salvat (43').

Faltes d'equip: Reus Deportiu 12 / Noia Freixenet 13

Targetes blaves: Àlex Rodríguez (9').

Àrbitres: Isaac Sanz Rodríguez i David Calonge Barrio.

Observacions: Partit de la 19a Jornada de l'OK Lliga. Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: