El Calafell s'ha de conformar amb un empat a Taradell

Els del Baix Penedès han deixat escapar la victòria quan els locals han remuntat un 0-2 en contra (2-2) en un partit sense gols a la segona meitat

Imatge del partit jugat aquesta tarda entre el CP Taradell i el CP Calafell Imatge del partit jugat aquesta tarda entre el CP Taradell i el CP Calafell FRAME OK LIGA TV
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 01 Febrer 2020 18:39

El CP Calafell es desplaçava a la pista del CP Taradell amb l'objectiu de sumar una victòria com a visitant, després de dos mesos sense aconseguir-la i, de passada, recuperar la sisena plaça de l'OK Lliga, ara en mans del Girona. Però el Calafell s'ha quedat a les portes de la victòria i s'ha hagut de conformar amb un empat.

El Calafell s'avança i el Taradell iguala

El partit ha començat bé pels homes de Ferran López. No s'havia jugat ni un sol minut, quan Guido Pellizzari sorprenia al porter Albert Dalmau i a tothom amb el gol que inaugurava el marcador (0-1).

Després d'uns minuts de tanteig, al minut 6 arribava el segon del Calafell, de la mà del golejoador dels verds, Sergi Torné (0-2). Però, a partir d'aquest gol, el partit ha fet un gir i el CP Taradell ha aconseguit controlar més el joc i, al minut 10, ja retallava distàncies gràcies a un gol de Marçal Casadevall (1-2).

El mateix Casadevall tornaria a batre a Martí Serra, al minut 13, amb el gol que significava l'empat i amb el qual s'arribaria al descans (2-2).

Sense gols a la segona meitat

En el segon temps, el CP Taradell ha gaudit de bones oportunitats per avançar-se en el marcador, especialment en els primers 10 minuts, però Martí Serra ha fet aturades de mèrit que ho han impedit. Mentrestant, el CP Calafell intentava recuperar boles fins que, poc a poc, ha aconseguit tornar tenir més control del joc i provocar jugades de perill.

Al minut 43 hauria pogut canviar el signe del partit, quan l'àrbitre ha assenyalat un penal contra el Taradell per un contacte dins de l'àrea de David Martínez sobre Oriol Palau. El mateix Palau ha estat l'encarregat de llançar la pena màxima, però el porter local Dalmau li ha endevinat la intenció, i el Calafell ha desaprofitat una gran ocasió guanyar el partit.

En els darrers minuts, hi ha hagut més tensió entre ambdós equips, però res ha fet que el partit es decantés cap a un o altre cantó.

Després d'aquest partit, el CP Calafell es situa setè classificat, amb 26 punts. En la pròxima jornada, el CP Calafell rebrà el Caldes, al Pavelló Joan Ortoll.

Fitxa tècnica:

CP Taradell (2): Albert Dalmau, Xavi Soler, Albert Benito, David Martínez, Eduard Genís, Marçal Casadevall, Marc Soler, Tino Molera, Dani Rodríguez i Miquel Gorchs.

CP CalafellTot l'Any (2): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Sergi Raventós, Ángel Rodríguez, David París i Albert Marimón.

Gols

Primera part: 0-1, Guido Pellizzari (1'); 0-2, Sergi Torné (6'); 1-2, Marçal Casadevall (10'); 2-2, Marçal Casadevall (13').

Segona part: Cap gol.

Faltes d'equip: CP Taradell 8 / CP Calafell 6

Àrbitres: David Cantos Bonales i Joan Nicolàs Abellán.

Observacions: Partit de la Jornada 19 de l'OK Lliga. Pavelló Municipal "El Pujolo".