Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1.400 atletes participaran diumenge en la SB Hotels Marató de Tarragona

Enguany se celebra la desena edició, que serà més sostenible amb l'eliminació de més de 20.000 envasos i la utilització de vehicles elèctrics

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la SB Hotels Marató de Tarragona Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la SB Hotels Marató de Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 09:21

Tot a punt per a celebrar aquest diumenge 2 de febrer a l’Anella Mediterrània de Tarragona els 10 anys de la SB Hotels Marató de Tarragona, que ha tancat inscripcions amb més de 1.400 atletes, una xifra similar a la dels anys anteriors. Hi ha participants de 9 països i de 19 províncies d'arreu de l'Estat. Destacar l’augment de la participació femenina que continua creixent fins a superar el 25% del total d’inscrits a la edició d’aquest any.

L’organització vol agrair l’esforç que ha fet el Port de Tarragona abans del marató per tal de tenir la part de l’escullera accessible després dels efectes del temporal Glòria. Si no s’hagessin realitzat aquestes tasques de neteja, el circuit de la prova s’hagués tingut de canviar.

Una edició més sostenible

L’edició 2020 es vol convertir en un esdeveniment esportiu sostenible de referència. Per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració amb Coca-Cola, aquest any s’eliminaran uns 20.000 envasos de plàstic i es donarà tota la beguda en gots de paper.

Peugeot Joaquin Oliva se suma un any més com a vehicle oficial i participarà com a cap de cursa amb el Nou Peugeot e208, la versió 100% elèctrica de l'últim llançament de la marca. L'objectiu, a més de donar suport als més de 1.400 corredors, és ser respectuós amb el medi ambient en l'ús d’un vehicle elèctric que emeti 0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors.

Recollida de dorsals

El dissabte 1 de febrer de les 15:30 a les 19:30, els participants podran recollir el seu dorsal a l’epicentre del Marató de Tarragona, l’Anella Mediterrània. Durant aquestes hores, els assistents podran gaudir de la fira del corredor que compta amb diferents estands de marques especialitzades amb el running. També tindran a la seva disposició servei de bar. A les 21:00, l’activitat es trasllada al SB Ciutat de Tarragona on hi haurà el sopar oficial de la marató per a totes aquelles persones que hagin fet la reserva prèvia.

El diumenge 2 de febrer a partir de les 07:30, i des de l’Anella Mediterrània, també hi haurà la possibilitat de recollir dorsals.

La marató

A les 09:00, es donarà el tret de sortida de la desena edició del SB Hotels Marató Tarragona. L'hora de la sortida serà igual per a totes les distàncies (5k, 10k, 30k, 2x21k i 42k). Sobre les 09:15, arribarà el primer runner de la modalitat de 5 quilòmetres. 15 minuts després, es preveu l’arribada del participant a la distancia de 10 quilòmetres. L’organització pronostica que els participants dels 30k no arribaran fins les 10:45 i els runners de la modalitat reina, 42k, fins les 11:30, aproximadament.

L’entrega de premis es farà sobre les 11:00 per les modalitats de 5k i 10k, i sobre les 13:00 per les distancies de 30k, 2x21k i 42k. Igual que l'any passat, tots els participants de les diferents modalitats que assoleixin la seva meta rebran una medalla.

Els runners podran gaudir de nombrosos serveis com cronometratge amb xip, vestuaris, dutxes i WC, pàrquing, fisios, diploma commemoratiu, live timing per seguir la prova en viu, foto i vídeo de meta gratuïta, samarreta tècnica, guarda-roba, animació, llebres (corredors guia) de diferents ritmes i algunes sorpreses més.

Els participants podran trobar més informació i consultar el seu número de dorsal a través de la pàgina oficial de la SB Hotels Marató Tarragona: www.sbhotelsmaratotarragona.com.

Com en la darrera edició, els temps en directe de la prova es podran seguir a través de la pàgina web a partir del diumenge 2 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: