Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull el 3r Memorial de Gimnàstica Rítmica Gemma Casajús

Tindrà lloc aquest dissabte 1 de febrer en el marc del V Trofeu Interclubs Torredembarra

Imatge d'arxiu del Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica Imatge d'arxiu del Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 30 Gener 2020 22:10

El proper dissabte 1 de febrer tindrà lloc, el 5è Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica i 3r Memorial Gemma Casajús, qui va ser presidenta i fundadora de l’entitat. La competició tindrà lloc al Pavelló Sant Jordi, de 9 a 19 h.

La jornada, tot i tractar-se d'una competició, també té un component festiu i d'agermanament entre les gimnastes dels diferents clubs participants. La dinàmica de la competició consistirà a sumar les puntuacions de les actuacions de les gimnastes de cada club per tal d'obtenir una classificació general per clubs i saber quin serà el guanyador del trofeu. També hi haurà entrega de premis per categories i nivells, i els participants en 4a i 5a posició obtindran un diploma. S’han previst dos horaris de lliurament de premis, a les 12.45 h i a les 18.45 h.

En aquesta edició està prevista la participació de més de 500 esportistes de tota Catalunya, del País Valencià i d’Andorra, que mostraran per primera vegada els seus muntatges de competició de la temporada 2019-2020.

El Club Esportiu Rítmica Torredembarra hi participa amb gimnastes de competició i d'iniciació que faran una exhibició. L’organització va a càrrec del Club Esportiu Rítmica Torredembarra amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra, la Regidoria d'Esports i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: