Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La premsa portuguesa dona per fet el fitxatge de Bancells i Rodríguez per l'Oliveirense

Per contra, Raül Marín deixarà l'Sporting de Portugal a final de temporada i no es descarta la tornada al Reus Deportiu

El jugador del Reus Deportiu Romà Bancells celebrant un gol amb Raül Marín, en la temporada que van jugar junts El jugador del Reus Deportiu Romà Bancells celebrant un gol amb Raül Marín, en la temporada que van jugar junts ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Gener 2020 19:49

L'Oliveirense ultima la incorporació del jugador del Reus Deportiu Miró, Romà Bancells, per a la propera temporada, segons el diari portuguès "Hòquei PT". El defensa de Maçanet de la Selva finalitza el seu contracte a finals de juny i ja hauria comunicat a la presidenta del Reus, Mònica Balsells, que no continuarà amb l'equip roig-i-negre. La qualitat defensiva i el joc mental del jugador haurien motivat el fitxatge pel quadre portuguès.

Però podria ser que Bancells no sigui l’únic reforç de l'Oliveirense arribat des de Reus. Segons el mateix rotatiu, el club portuguès manté negociacions amb el davanter Àlex Rodriguez. La situaió del jugador osonenc és diferent, ja que té contracte amb el Reus Deportiu fins al 2021 i el trasllat a l'Oliveirense requeriria el pagament d’una clàusula, similar al que va passar amb Matias Platero i Raul Marin (Sporting Portuga) i Albert Casanovas (Benfica). L'import sol·licitat pel club reusenc podria ser l’únic punt encara en discussió.

Marín podria tornar a Reus

D'altra banda, el jugador reusenc de l'Sporting de Portugal, Raül Marín, abandonarà el club portuguès al final de la temporada, segons "Hòquei PT" i, a Catalunya, ja es parla de tornar a casa. El retorn a Reus s’assenyala com a escenari més probable, tot i que aquesta, de moment, només és una hipòtesi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: