Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla suma un punt al camp del Castelldefels

La UE Castelldefels i el CF Pobla de Mafumet han gaudit d'ocasions per marcar però s'han hagut de conformar amb l'empat (0-0)

Imatge del partit disputat avui entre la UE Castelldefels i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat avui entre la UE Castelldefels i el CF Pobla de Mafumet FRAME UE CASTELLDEFELS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Gener 2020 20:04

El CF Pobla de Mafumet ha empatat aquest migdia a 0 al camp de la Unió Esportiva Castelldefels. Els primers minuts han estat molt igualats per ambdós equips, tot i que la Pobla dominava la possessió.

Ja a la segona part, al minut 46, el Castelldefels ha perdonat una bona ocasió de gol, quan Gestí s'ha quedat sol davant el porter pobletà, Álex Baño, i ha enviat el xut per damunt del travesser. Pocs minuts més tard, Bernat Guiu també ha tingut l'oportunitat de marcar, amb un xut que ha acabat aturant el porter local. Una altra vegada, Guiu, ha tingut una ocasió al minut 53, però el xut ha acabat sortint fora, per sobre el travesser.

Els homes d'Albert Company han apretat durant els últims minuts de partit, buscant el gol de la victòria. Tot i així, l'ocasió més clara ha estat pel Castelldefels, quan ha enviat un xut al travesser, al minut 69.

Finalment, el partit ha acabat amb un empat a 0, fent que el CF Pobla de Mafumet se situï sisè a la classificació amb un total de 37 punts.

En la pròxima jornada, la Pobla descansarà ja que li hauria tocat jugar amb el CF Reus Deportiu, equip que no va quedar inscrit en la competició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: