Repartiment de punts entre Calafell i Girona

En un partit molt igualat, el Girona s'ha avançat a la primera part i el Calafell ha empatat gràcies a un gol de Sergi Torné al segon temps (1-1)

Imatge del partit disputat avui entre el CP Calafell i el Girona CH, al Pavelló Joan Ortoll Imatge del partit disputat avui entre el CP Calafell i el Girona CH, al Pavelló Joan Ortoll FRAME / CP CALAFELL
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 25 Gener 2020 20:02

El CP Calafell rebia aquest vespre al Girona CH, amb l'objectiu de consolidar-se en la sisena plaça de l'OK Lliga i evitar que els gironins, vuitens, els atrapessin. Al final, cap dels dos equips han aconseguit el seu propòsit i han acabat empatant el partit (1-1).

El primers minuts s'han caracteritzat per la igualtat d'ambdós equips i per les bones intervencions dels porters, el local Martí Serra, i el visitant Jaume Llaverola, que han eclipsat les ocasions més clares de la primera part.

Els ex... sempre marquen

Al tram final del primer temps, els dos equips han intensificat el ritme del partit i han provocat un joc amb més anades i vingudes. Però el primer que ha marcat ha estat el Girona. Ha estat al minut 22, de la mà del seu golejador, l'ex del Calafell, Gerard Pujol, que ha provat un xut des de dins de l'àrea i que -amb molta fortuna- ha acabat entrant no se sap com a l'interior de la porteria defensada per Martí Serra (0-1).

Torné empata pel Calafell

A la represa, el Calafell ha apretat més que en la primera part, però topava amb un Llaverola -que als seus 44 anys- es trobava més que inspirat. Amdós equips s'aproximaven a la seva desena falta. El Girona ha estat el primer en arribar a la desena, al minut 39. I això ho ha aprofitat l'ex del Reus Deportiu, Sergi Torné, per transformar la falta directa i, per tant, el gol de l'empat (1-1).

Al cap de mig minut, ha estat el CP Calafell qui ha arribat a la seva desena falta. En aquesta ocasió, l'especialista dels gironins, David Carles, ha intentat un llançament acrobàtic de la directa, que ha aturat molt bé el porter local, Martí Serra.

Amb més coratge que encert, els verds han intentant el gol de la victòria fins al final, però davant seu s'ha trobat un equip molt ordenat que li ha impedit repetir un nou triomf al Joan Ortoll.

Després d'aquest empat, el CP Calafell Tot l'Any es manté provisionalment en la sisena posició, amb 25 punts. En la pròxima jornada, el Calafell visitarà la pista del Taradell, en un partit que es jugarà el dissabte 1 de febrer, a les 18:00h.

Fitxa tècnica:

CP Calafell Tot l'Any (4): Martí Serra, Sergi Romeu, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Borja Espinosa, Ángel Rodríguez, Jordi Munné, David París i Albert Miramón.

Garatge Plana Girona CH (3): Jaume Llaverola, Aniol Mangas, Xavier Gurri, Humberto Mendes, Pau Palacín, Oriol Garcia, Gerard Pujol, Josep Hernández, David Carles i Marçal Coll.

Gols

Primera part: 0-1, Gerard Pujol (22').

Segona part: 1-1, Sergi Torné (fd) (39').

Faltes d'equip: CP Calafell 12 / Girona CH 12.

Àrbitres: David Cantos Bonales i Jorge Martínez Fernández.

Observacions: Partit corresponent a la Jornada 18 de l'OK Lliga / Pavelló Municipal Joan Ortoll (Calafell).