Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El derbi es queda al Joana Ballart

El CB Valls s'imposa al CB Salou, que només ha inquietat als locals al final del tercer quart (70-61)

Imatge del derbi disputat pel CB Valls i el CB Salou, al Pavelló Joana Ballart de Valls Imatge del derbi disputat pel CB Valls i el CB Salou, al Pavelló Joana Ballart de Valls CB SALOU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Gener 2020 18:45

El derbi ha començat equilibrat, en un primer quart on els dos equips han practicat un bon joc, però els ha faltat més encert de cara a cistella. El primer parcial ha acabat amb avantatge del CB Valls (17-12).

El segon parcial ha continuat amb la mateixa dinàmica d'igualtat que el primer. Però en el tram final, s'ha passat d'un CB Salou, que ha estat a punt d'empatar, a una reacció vallenca que l'ha permès anar al descans amb un marcador més ampli (31-23).

Als tres primers minuts del tercer parcial, el CB Valls ha ampliat l'avantatge dels 10 punts. Però el CB Salou, mica en mica, ha anat recuperant terreny i ha reduït les diferències gràcies a l'encert des dels tirs lliures, que han situat el quadre visitant a només dos punts dels vallencs al final del tercer quart (44-42).

El darrer quart ha estat ple de ritme i d'intercanvis de cistelles per part dels dos equips. El Salou ha igualat el marcador en dues ocasions, però un parell de triples del jugador local Jordi Llagostera i accions protagonitzades per J.J.Miguel han decantat la balança novament a favor del CB Valls. Els vallencs han sapigut gestionar bé els atacs corals i el temps en els moments claus  del partit i ha assegurat que la victòria es quedés a casa.

Després d'aquesta victòria, el CB Valls iguala al CB Salou en el seu balanç al grup C-B de la Lliga EBA, amb 9 victòries i 7 derrotes.

En la propera jornada, el CB Valls visitarà la pista del CB Sant Adrià, mentre que el CB Salou rebrà al seu pavelló l'Anagan Olivar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: