Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un miler de persones participaran diumenge en la 9a Marxa Castells del Baix Gaià

El lliurament de dorsals es farà el dissabte 25 de gener, entre les 17 i les 20h; i el diumenge 26, entre les 6:45 i les 7:45h, al Centre d’Entitats del Parc del Comunidor d’Altafulla

Imatge d'arxiu de la Marxa Castells del Baix Gaià Imatge d'arxiu de la Marxa Castells del Baix Gaià ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Gener 2020 21:06

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt per a la 9a edició de la Marxa Castells del Baix Gaià, que se celebrarà aquest diumenge 26 de gener. La prova, no competitiva, estrena nou format enguany i ho fa amb un rècord de participants la xifra dels quals ha arribat al miler d’inscripcions. La marxa donarà inici a les 08:00 hores i les persones participants podran recórrer tres possibles circuits de 17,5, 26 o 33,5 quilòmetres, tenint fins a vuit hores i mitja per completar el recorregut més llarg.

Alhora, també gaudiran del paquet que inclou marxa i calçotada, o només inscripció a la marxa o, si ho volen, només calçotada. Per a les persones inscrites a la prova tindran quatre punts d’avituallament en cursa, obtindran una bossa de regal i, a més, podran utilitzar les dutxes en finalitzar el recorregut.

L’organització va a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, amb el suport tècnic d’Sport No Limit Group. La marxa uneix els Castells de Tamarit, el Catllar, la Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià. “Un recorregut que ens portarà a descobrir, per camins i senderons, alguns dels paisatges més especials de Catalunya, tant des del punt de vista cultural com natural”, ha assenyalat Àlex Cañas.

Per a més informació, també es pot consultar el web de la marxa www.marxacastells.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: