Sense opcions a Riazor

El CP Calafell resisteix els primers 20 minuts però acaba golejat a la pista del Liceo (4-0)

Els jugadors del Liceo celebrant un gol, aquest dimarts, a Riazor Els jugadors del Liceo celebrant un gol, aquest dimarts, a Riazor AGÈNCIES
Dimecres, 22 Gener 2020 07:28

El CP Calafell Tot l'Any no ha pogut treure res de profit de la seva visita a la pista del Deportivo Liceo. A Riazor, els verds han plantat cara durant els primers 20 minuts de partit, però han acabat sortint golejats pels gallecs.

El duel ha començat amb un Calafell ben posicionat en defensa i amb Martí Serra que ha estat capaç de mantenir la porteria a 0 durant gairebé tota la primera part. Però al minut 21, Dava Torres culminava un contraatac conduït per Marc Grau per inaugurar el marcador (1-0).

Els del Baix Penedès han rebut un gerro d'aigua freda quan l'àrbitre ha xiulat una falta directa contra el Calafell, després d'una enganxada verbal entre Ángel Rodríguez i Dava Torres. Marc Grau ha llançat la directa, que l'àrbitre ha ordenat repetir, i en el segon intent, ha marcat el segon gol -psicològic- per arribar al descans (2-0).

Al segon temps, les coses han anat d'una manera semblant que en el primer període. Un Calafell que ha aguantat bé el primer quart d'hora, però al minut 41, Roberto Di Benedetto ha fet una passada que, per fortuna dels gallecs, ha tocat en la cama de Sergi Torné, i la bola desviada ha acabat entrant a la porteria de Serra (3-0).

Sense més història, ja al minut 47, Torres arrodonia el marcador pel Liceo des del punt de penal amb el quart i últim gol (4-0).

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell es manté sisè a l'OK Lliga, amb 24 punts. Els de Ferran López hauran d'esperar al Joan Ortoll per continuar sumant punts. Dissabte vinent, 25 de gener, a les 20h, rebran a la seva pista el Girona.

Fitxa tècnica

HC Deportivo Liceo (4): Carles Grau, Bridge, Marc Grau, Matías Platero, Dava Torres, Rodríguez, Ciocale, Oruste i Bruno Di Benedetto.

CP Calafell Tot l'Any (0): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Jordi Munné, David París i Àngel Rodríguez.

Gols:

Primera part: 1-0, Dava Torres (21'); 2-0, Marc Grau (fd) (24').

Segona part: 3-0, Roberto Di Benedetto (41'); 4-0, Dava Torres (p) (47').

Faltes d'equip: Liceo 10 / CP Calafell 15.

Targetes blaves: Arnau Xaus.

Àrbitres: Isaac Sanz i Álvaro De la Hera.

Observacions: Partit corresponent a la 17a Jornada de l'OK Lliga / Palacio de los Deportes de Riazor (A Coruña).