El Reus Deportiu suma una nova victòria a la pista del Voltregà

L'equip roig-i-negre ha dominat el partit i només ha patit en els darrers minuts (2-3)

Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un dels gols marcats aquesta nit a la pista del Voltregà Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un dels gols marcats aquesta nit a la pista del Voltregà REUS DEPORTIU
Esports Josep Cartanyà
Dimarts, 21 Gener 2020 21:01

Després de la gesta aconseguida al pavelló de l'Sporting Portugal, el Reus Deportiu Miró afrontava el desplaçament a la pista del Voltregà amb la necessitat de continuar enganxat al grup capdavanter de l'OK Lliga. El Reus no ha fallat i s'ha emportat els tres punts.

El CP Voltregà ha estat el primer en disposar d'una ocasió clara per inaugurar el marcador. Al minut 12, l'àrbitre amonesta amb la targeta blava una acció d'Àlex Rodríguez sobre Aleix Molas. Eric Vargas, encarregat d'executar la directa, ha errat en el primer intent. L'àrbitre ha fet repetir el llançament per considerar que Càndid Ballart s'havia mogut i, en el segon intent, el porter roig-i-negre ha tornat a aturar la bola evitant el gol local.

El Reus posa la directa

Però qui ha estrenat el marcador ha estat el Reus Deportiu, al minut 19, gràcies a una bona acció individual d'Àlex Rodriguéz, que ha acabat amb un golàs (0-1).

A la represa, al minut 29, el CP Voltregà ha comès la seva desena falta d'equip. Marc Julià, l'especialista dels roig-i-negres en faltes directes, no ha fallat en l'execució i ha ampliat la distància (0-2). I al minut 32, César Carballeira s'ha anotat el tercer gol de la nit, que enfilava el camí cap a la victòria (0-3).

Però el Voltregà ha pogut retallar distàncies, quan Arnau Canal ha transformat una falta directa al minut 36, fruit d'una targeta blava assenyalada anteriorment a Marc Julià (1-3). El mateix Canal, dos minuts més tard, ha etzibat un fort xut llunyà que ha sorprès Ballart (2-3).

El Reus ha aconseguit tallar la ratxa positiva del Voltregà. Al minut 45, el jugador del Voltregà, Patxi Armengol, veu la targeta blava. Marc Julià, aquest cop, no ha pogut enganyar Blai Roca en el llançament de la directa i el marcador no s'ha mogut.

El Voltregà, a punt d'empatar

Els de Jordi Garcia han patit en el tram final del partit, quan el Voltregà ha intimidat la porteria de Ballart, amb possibilitat d'empatar. Finalment, però, el Reus Deportiu Miró s'ha endut una victòria que el manté cinquè classificat, amb 31 punts.

En la pròxima jornada, el Reus visitarà diumenge vinent el Palau Blaugrana en un partit que es jugarà a les 12h del migdia.

Fitxa tècnica:

CP Voltregà Stern Motor (2): Blai Roca, Eric Vargas, Arnau Canal, Gerard Rovira, Mia Ordeig, Pol Gallifà, Patxi Armengol, Aleix Molas, Adrià Ballart i Andreu Dalmau.

Reus Deportiu Miró (3): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernández.

Gols:

Primera part: 0-1, Àlex Rodríguez (19').

Segona part: 0-2, Marc Julià (fd) (29'); 0-3, César Carballeira (32'); 1-3, Arnau Canal (fd) (36'); 2-3, Arnau Canal (38');

Faltes d'equip: CP Voltregà 14 / Reus Deportiu 9

Targetes blaves: Àlex Rodríguez (12'); Marc Julià (36') i Patxi Armengol (45').

Àrbitres: Josep Gómez Sánchez i Josep Antoni Ribó Navarro

Observacions: Partit de la 17a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Municipal Oliveras de la Riva