El Reus B ensopega a casa amb el Terrassa

El filial del CF Reus es va veure superat pel Terrassa al Nou Municipal de Cambrils (0-2)

Els jugadors del Terrassa celebren un dels gols que els va donar la victòria al camp del CF Reus B Cambrils Els jugadors del Terrassa celebren un dels gols que els va donar la victòria al camp del CF Reus B Cambrils CF REUS
Dilluns, 05 Febrer 2018 08:23

Mal debut d'Albert Company com a primer entrenador a la banqueta del filial reusenc, després que Lluís Albesa s'incorporés al cos tècnic del primer equip. El CF Reus B Cambrils no ha pogut puntuar en la visita del Terrassa FC al Nou Municipal cambrilenc. Un gol en els primers compassos d’enfrontament ha hipotecat el filial roig-i-negre, que ja no ha pogut ficar-se al partit i remuntar per acabar rascant quelcom de profit.

Al minut 4, Jonathan Ferreira obria la llauna amb un xut que ha superat el porter roig-i-negre Kilian. Tot i veure’s per darrere al marcador, els del Baix Camp han remat per intentar imposar el seu joc. La igualtat, però, s’ha mantingut i el Terrassa ha aprofitat per encarrilar la victòria en el tram final de la primera part. Carreon ha aprofitat un desajust defensiu local per fer pujar el 0-2 a l’electrònic al minut 35.

A la segona meitat, el CF Reus B Cambrils ha buscat el gol que el posés dins del partit. El filial ha gaudit de diverses ocasions, però el Terrassa s’ha mantingut ferm i ha aconseguit mantenir l’avantatge sense excessius problemes. Finalment, s’han disputat els 90 minuts reglamentaris sense que els del Baix Camp poguessin marcar.

Malgrat la derrota, el CF Reus B Cambrils es manté a la mitja part alta de la classificació de Tercera Divisió, situant-se a la novena posició amb 36 punts, a 6 del playoff d’ascens i 19 per sobre del descens. Dissabte que ve, l’equip entrenat per Albert Company -fins ara segon entrenador- visitarà el camp del cuer, el Gavà.