Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Gadea no gestionarà l'Anella Mediterrània dels Jocs

La Comissió de Transparència de l'Ajuntament de Tarragona celebrada avui ha acordat la desestimació definitiva del projecte de gestió privada de Santa Gadea de l’Anella Mediterrània

L'Anella Mediterrània de 'Tarragona 2018', amb indicació de les principals instal·lacions L'Anella Mediterrània de 'Tarragona 2018', amb indicació de les principals instal·lacions TARRAGONA 2018
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Juliol 2017 14:53

El projecte de gestió de l’Anella Mediterrània presentat per l’empresa Santa Gadea, es desestimarà oficialment en el proper ple de l'Ajuntament de Tarragona, tal com ha confirmat avui la Comissió de Transparència. Aquest projecte es va posar a exposició pública, sense tenir cap informe tècnic favorable, gràcies al suport de PSC, PP, Unió i C’s. Tal i com recull el dictamen que s’ha sotmès a votació a la Comissió de Transparència, la desestimació arriba després que s’assumeixi l’informe de l’Oficial Major que dóna la raó a les al·legacions que s’havien presentat.

Les primeres reaccions no s'han fet esperar. El portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, ha recordat que "l’any passat ens vam trobar davant una proposta de gestió privada dels equipaments dels Jocs del Mediterrani que hauria suposat una hipoteca pels tarragonins de 152 milions d’euros en 40 anys. Les al·legacions que vam presentar des del nostre grup municipal han donat els seus fruits i la propera setmana enterrarem definitivament el que hauria sigut un ‘pelotazo’’, ha explicat.

El líder republicà afirma que "mai sabrem quin interès hi havia darrere del projecte de Santa Gadea. La manca de transparència en tot el que ha envoltat aquesta proposta ha sigut flagrant’. Ricomà es pregunta ‘per què han trigat 6 mesos en desestimar definitivament el projecte, quan l’informe favorable a les nostres al·legacions es va presentar a finals de gener". Tot i això, Ricomà es mostra satisfet per la feina feta des d’ERC-MES-MDC i per la complicitat que la seva oposició al projecte va trobar entre els tarragonins.

Des de la CUP també han fet pública "la nostra satisfacció davant de la retirada definitiva del projecte de Santagadea Gestión SL, encaminat a la privatització de l’Anella Mediterrània, i que s’ha desestimat, en part, gràcies a les al·legacions que es van fer des de la CUP". Els cupaires han recordat que aquest projecte "preveia posar a mans privades les instal·lacions esportives de la ciutat durant un període de 40 anys i elevats cànons econòmics que l’ajuntament hauria de liquidar anualment".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: