Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sant Pere i Sant Pau s’inscriu en la superlliga

El club de voleibol tarragoní encara no té tancat el pressupost –li falten 28.000 euros per als desplaçaments– i s’havia plantejat la renúncia

Recepció al Club de Volei Sant Pere i Sant Pau a l'Ajuntament de Tarragona Recepció al Club de Volei Sant Pere i Sant Pau a l'Ajuntament de Tarragona MAURI
Esports Esportiu
Dimecres, 21 Juny 2017 19:43

A pesar de les dificultats econòmiques i de no tenir tot el pressupost cobert –li falten 28.000 euros per als desplaçaments– la junta gestora del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona que encapçala Alfonso Periáñez va decidir dilluns a la nit inscriure l’equip en la màxima categoria i no renunciar a l’ascens. La junta confia en els contactes de l’Ajuntament per trobar més patrocinadors que puguin aportar la quantitat necessària. Amb el Barça, que aquest curs va finalitzar setè, el voleibol català tornarà a tenir dos equips en la superlliga masculina, fet que no succeïa des de la temporada 2011/12.

Aquell estiu, precisament, tant els blaugrana com els cooperativistes van renunciar a la superlliga per condicionants econòmics. També jugarà l’Illa Grau de Castelló, que tindrà de primer tècnic el tarragoní Enric Bescós, que s’alterna el càrrec amb el seu germà Iñaki, que aquesta temporada farà de segon. El Cajasol Sevilla, ha renunciat i entra en escena el Mediterrani de Castelló. Els altres equips són l’Unicaja Almeria, el Can Ventura Palma, el Terol, l’Eivissa, el Sòria, el Textil Santanderina i el Melilla.

Recepció a l'Ajuntament

D'altra banda, aquesta tarda la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, al Saló de Plens, a les 18.30h, al Club de Volei Sant Pere i Sant Pau proclamats campions d’Espanya a Lorca.

El conjunt cooperativista va arribar a la final després de vèncer a l’altre equip català en competició, el CV Sant Martí, que va acabar quart després de perdre l’oportunitat de pujar al podi amb l’AD CV Teruel. El conjunt de Vlado Stevovski tanca una temporada rodona amb la consecució d’aquest títol estatal, després de proclamar-se campions de Catalunya a la Fase Final celebrada a Roquetes fa unes setmanes. A més, molts jugadors d’aquest juvenil formen part indiscutible del primer equip, amb el que han assolit l’ascens a Superlliga i la Copa Príncipe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: