Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La constantinenca Èlia Canales, referent del tir amb arc a Catalunya

La jove arquera es consolida com a campiona de Catalunya cadet a Olesa de Montserrat

Èlia Canales, amb la medalla que l'acredita com a Campiona de Catalunya Cadet Èlia Canales, amb la medalla que l'acredita com a Campiona de Catalunya Cadet CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 16:40

L'arquera del Club de Tir amb Arc de Constantí, Èlia Canales, es va consolidar en el darrer Campionat de Catalunya de Tir amb arc com una de les millors d'aquest esport de precisió. La constantinenca es va imposar a Olesa de Montserrat el passat 7 de maig a totes les rivals, guanyant totes les eliminatòries i superant a la final a Alba Ortega, del Club de Tir amb Arc de l'Arboç, per 6-0.

Canales, campiona d'Espanya de Sala, és l'actual líder de la Lliga Catalana d'Aire Lliure, i participa amb l'equip sènior en els Grans Premis d'Espanya. A més, la jove arquera de 15 anys ha batut el rècord de Catalunya Cadet a la distància de 60 metres amb un total de 629 sobre un màxim de 720 en aquest campionat i el rècord júnior amb 585 punts a 70 metres en l'últim Gran Premi realitzat a Puerta de Hierro a Madrid.

Altres bons resultats del Club de Tir amb Arc de Constantí van ser els de Maria Pitarch,  Actualment segona classificada a la Lliga Catalana i és membre de l'equip que representa Catalunya a la Lliga Nacional Cadet. Marc Pitarch, amb arc de politges, va obtenir la medalla d'or en categoria aleví

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: