Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla cedeix un empat a un Manlleu més eficient

El filial del Nàstic va disposar d'arribades més clares

Una acció del partit jugat ahir a la Pobla de Mafumet Una acció del partit jugat ahir a la Pobla de Mafumet JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Esports V.CASAS/ ESPORTIU
Diumenge, 26 Febrer 2017 10:08

A la Tercera Divisió, el Manlleu va esgarrapar un punt en la seva visita al camp de la Pobla. El filial del Nàstic va començar molt fort i va disposar de dues ocasions claríssimes per obrir la llauna, però Iván Vidal, primer, i Gil, després, van topar amb el travesser i el pal, respectivament. Manel Sala, en canvi, sí que va tenir l'encert de cara en un xut de falta directa amb què va avançar el Manlleu (39'). L'alegria, però, va durar poc, ja que dos minuts després Iván Vidal, va fer l'1-1, que ja no es mouria en la segona part.

CF Pobla de Mafumet (1):Perales, Pol, Roger, Ruxi, Dani Hernàndez, Adrián (Avi, 69'), Rayco, Facu (Rodri, 63'), Iván Vidal, Gil i Brugui.

AE Manlleu (1):Aroca, Ot, Mate, Canal, Iván Fernández, Aumatell (Trulls, 81'), Seuma, Manel Sala, Martí, Manu i Fredy.GOLS:0-1 (39') Manel Sala. 1-1 (41') Iván Vidal.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:al local Rayco; i als visitants Mate, Iván Fernández, Seuma i Fredy.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: