Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inaugura el nou espai per a l'acompanyament d'empreses

El nou espai, ubicat a REDESSA Viver, es posa a disposició del sectors productius de la ciutat per donar suport a la promoció econòmica

La conductora de l'acte, la periodista Ruth Troyano, conversant amb l'alcaldessa, Sandra Guaita, i el regidor Josep Baiges, al nou espai de REDESSA Viver La conductora de l'acte, la periodista Ruth Troyano, conversant amb l'alcaldessa, Sandra Guaita, i el regidor Josep Baiges, al nou espai de REDESSA Viver REUS.CAT
Economia i negocis Josep Cartanyà
Dijous, 22 Febrer 2024 14:43

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, posa a disposició del sectors productius de la ciutat un nou espai per donar suport a la promoció econòmica. Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de l’espai en un acte que ha comptat amb la benvinguda de l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la presentació dels serveis i projectes per a empreses que s’hi ofereixen per part del regidor de l’àrea, Josep Baiges, i una taula rodona sobre nous models de lideratge i innovació amb Bea Mesas, de Incapto Coffee i Marta Sol, de Needcarhelp.

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha destacat que aquest espai, situat al cor de la ciutat, té l'objectiu "d'acompanyar les empreses i fer el possible perquè passin coses" i, per altra part donar suport al talent local. Coincidint amb la commemoració aquet dijous del Dia Mundial per la Igualtat Salarial, l'alcaldessa ha reivindicat el paper de les dones en el món empresarial i ha deixat clar que "no podem deixar la meitat del talent, a la cuneta". Guaita també ha posat en valor "l'adaptació del nostre teixit empresarial i la seva capacitat de resil·lència" demostrada en sectors diversos com l'agroalimentari, la salut, la nutrici o les TIC, entre altres. 

Per la seva banda el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges, ha elogiat el llegat històric dels 30 anys de REDESSA donant suport als projectes emprenedors i s'ha referit al canvi d'ubicació de la regidoria -des d'ara a REDESSA Viver-: "Tornem al lloc on mai haguéssim hagut de marxar", ha dit Baiges. En clau de futur, el regidor ha remarcat l'aposta de REDESSA  per a la promoció econòmica i l'acompanyament d'empreses i, en aquest sentit, ha destacat que des d'aquest nou espai "reiventem, reactivem i reorientem a les empreses". Com a cas d'èxit, Baiges ha citat T-Systems, una multinacional que "va començar amb 12 treballadors i ara ocuparà el nou edifici de REDESSA Innovació amb prop de 500 treballadors".

Guaita i personal de REDESSA Viver

L'alcaldessa Sandra Guaita i el regidor Josep Baiges, conversant amb membres de l'equip de REDESSA Viver (J.C.)

Serveis a les empreses

El nou espai, ubicat a REDESSA Viver, al camí de Valls, 81-87, es posa en marxa amb la voluntat de facilitar la proximitat i l'eficiència de les seves actuacions vers les empreses. En aquest sentit, ofereix els següents serveis: Consolidació i reorientació de models de negoci; suport a la innovació; impuls a la transformació digital i l'economia verda; assessorament en finançament i internacionalització d'empreses; transmissió empresarial; prototipatge d'idees; impuls i millora dels polígons d'activitat econòmica i col·laboració amb agents econòmics.

Les noves instal·lacions ja funcionen des de fa algunes setmanes i han acollit tallers pràctics sobre com elaborar un pla d’innovació a l’empresa o com exportar amb èxit.

Aquesta voluntat genèrica de l’Ajuntament de Reus d’incidir en la dinàmica econòmica local es concreta en tres grans línies de treball: consolidar el teixit econòmic, potenciar i desenvolupar nous sectors d’activitat i projectar Reus com a ciutat referent en la creació d’activitat i la innovació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: