Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal La Violeta d'Altafulla inicia la programació de maig i juny

El concert de la cantant mallorquina Maria Jaume, el 25 de maig, serà un dels plats forts 

La cantant mallorquina Maria Jaume presentarà el nou disc 'Nostàlgia airlines', el 25 de maig, al Centre Cultural Casal La Violeta d'Altafulla La cantant mallorquina Maria Jaume presentarà el nou disc 'Nostàlgia airlines', el 25 de maig, al Centre Cultural Casal La Violeta d'Altafulla CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Mai 2024 17:31

El Centre Cultural Casal La Violeta d'Altafulla arrencarà aquest diumenge 5 de maig la programació de maig i juny amb la projecció de la pel·lícula d'animació 'Minions: l'origen de gru'. El passi serà a les 18 h i l'accés a la sala serà gratuït amb entrada. L'activitat compta amb la col·laboració del Cineclub Altafulla Link. 

El Cineclub organitza la projecció del thriller 'Upon entry', el pròxim divendres 17 de maig, a les 20 h, a la sala altafullenca. 

Un dels plats forts d'aquesta programació serà el concert de la cantant mallorquina Maria Jaume, que presentarà per primer cop al Baix Gaià el nou disc 'Nostàlgia ailines'. La cita serà el dissabte 25 de maig, a les 20 h, un concert gratuït amb entrada.

La dansa protagonitzarà l'espectacle 'Enclaves libres' de la Cia. Evohé, que convida a submegir-se, a través dels seus passatges, a un món suggerent i oníric amb la intenció d'acostar l'espectador a una mirada íntima sobre l'amor i la llibertat. L'espectacle arribarà a La Violeta, el dissabte 1 de juny, a les 19 h, i el preu de l'entrada serà de de 5 eurors.

El diumenge 16 de juny, a les 12 h, els més petits podran gaudir del concert en família de Lali BeGood, que repassarà les seves millors cançons amb un show ple d'humor, jocs i sopreses. L'espectacle serà gratuït amb entrada.

El cinema tornarà a La Violeta el divendres 21 de juny, a les 20 h, amb la projecció del drama romàntic 'Retrato de una mujer en llamas', que està  inclosa en la programació del Cineclub Altafulla Link.

La programació es tancarà el dijous 27 de juny, a les 18:30 h, amb el passi del documental 'Una ciutat de mussols', (Tarragona era una festa?), ambientat en la Tarragona de finals de la dictadura. El fil conductor del treball són dotze persones del col·lectiu LGTBIQ+ que transiten per una ciutat, de vegades morta, sota l'atenta mirada dels mussols.  El film vol ser un homenatge a qui va podar la primera pedra  de les llibertats personals. En acabar la projecció del documental es farà una xerrada-col·loqui, amb la participació d'Oriol Grau Elias, Inés Olindriz Granado i Xavier Salsench Antón. L'accés serà gratuït amb entrada.

Les entrades poden adquirir-se aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: