Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium Baix Camp homenatja les sòcies que han complert 50 anys a l’entitat

L'assemblea també va servir perquè els socis validessin el pla de treball i pressupost de l'entitat per aquest 2024

La presidenta d'Òmnium Baix Camp, Agnès Toda, amb les sòcies les sòcies que han complert 50 anys a l’entitat La presidenta d'Òmnium Baix Camp, Agnès Toda, amb les sòcies les sòcies que han complert 50 anys a l’entitat ÒMNIUM BAIX CAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2024 10:39

Òmnium Baix Camp ha celebrat aquest passat dimecres la seva Assemblea General Ordinària, on s’ha homenatjat quatre sòcies del Baix Camp que l’any 2022 i 2023 van complir 50 anys formant part de l’entitat cultural.

Les persones que han celebrat el 50è aniversari a l’entitat els darrers dos anys van ser Mercè Folch, M. Dolors Vallverdú i Misericòrdia Matas, de Reus, M. Dolors Mestres, de Montbrió del Camp, i Armand Puig, de la Selva del Camp i que va excusar la seva absència. 

Les homenatjades van rebre per part d’Agnès Toda, presidenta d’Òmnium Baix Camp, una insígnia commemorativa i un petit obsequi. Toda va agrair el compromís i la lluita de totes aquelles persones que van defensar la llengua i cultura catalana en aquells complicats anys d’inicis dels 70 i la seva fidelitat amb l’entitat cultural fins avui dia. 

L’Assemblea també va servir perquè els socis assistents validessin el pla de treball i pressupost d’aquest 2024, que posa l’accent en la defensa i promoció de la llengua catalana i la cohesió social del país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: