Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jocs de rol i de taula per a infants aquest diumenge al Parc de la Ciutat de Tarragona

El Club Diògenes organitza la XXVIII Jornada Tarracolúdica, amb la col·laboració de les Tecletes

Imatge d'una Jornada Tarracolúdica celebrada aquest mes de novembre al barri de Sant Salvador Imatge d'una Jornada Tarracolúdica celebrada aquest mes de novembre al barri de Sant Salvador CLUB DIÒGENES
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Novembre 2021 19:41

L’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona, amb l’objectiu de seguir fomentant la difusió i l’ús dels jocs de rol i jocs de taula moderns, ha reorientat les seves jornades lúdiques, posant-les al servei de diferents entitats tarragonines. El club és conscient que les restriccions a causa de la pandèmia estan ocasionant dificultats a les associacions i, per aquest motiu, enguany s'ha marcat com a objectiu organitzar activitats conjuntes amb diverses associacions perquè les ofereixin al seu entorn i als seus socis, i d’aquesta manera ajudar a mantenir el vincle entre socis i entitats.

Aquest diumenge 21 de novembre, celebraran la XXVIII Jornada Tarracolúdica, que tindrà lloc d'11 a 14h, al Parc de la Ciutat. Aquesta jornada està organitzada gràcies a la invitació de l'Associació de mares de Tarragona Tecletes i s'oferiran activitats familiars enfocades als més menuts de la casa, tot i que també hi pot participar tota la família.

Durant aquest any ja s’ha organitzat diferents activitats amb les següent entitats: ONCE, Casal Popular Sageta de Foc i Escola de Lletres. També està previst preparar una jornada amb el Projecte Home.

Le places són limitades. Cal fer les reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: