Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol renova el seu suport a la Setmana Santa de Tarragona

La col·laboració preveu una aportació econòmica de 15.000 euros a l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona

Josep Bertran, de Repsol, i Francesc Seritjol, de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, amb els Armats al davant del pas de 'La Pietat' Josep Bertran, de Repsol, i Francesc Seritjol, de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, amb els Armats al davant del pas de 'La Pietat' REPSOL
Cultura Josep Cartanyà
Dilluns, 12 Març 2018 11:50

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de deu anys. El convni contempla una aportació de 15.000 euros per fer possible la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2018. El responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, ha celebrat la renovació d'aquest conveni: "Ens sembla que és una manera de col·laborar amb una part de la cultura i de la gent que belluga la cultura de la ciutat", alhora que ha destacat que "a més de religió, la Setmana Santa també és expressió cultural i encaixa amb els objectius de col·laboració que té Repsol".

L'acte de signatura s'ha realitzat a la plaça de la Pagesia, davant del pas de 'La Pietat', -que porta el Gremi dels Pagesos-, i dels Armats, -que pertanyen al Gremi de Marejants-. En aquest sentit, el president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona, Francesc Seritjol, ha destacat el simbolisme que té "l'agermanament dels dos gremis més antics de Tarragona perquè es vegi que és un fet de ciutat ", nascuts ambdós al segle XIV. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: