Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix’ ReusPlató’, un projecte per posicionar la ciutat en el panorama audiovisual català

El CIMIR assumeix la gestió de la Film Office per captar rodatges a la ciutat 

El Centre de la Imatge Mas Iglésias de Reus (CIMIR) El Centre de la Imatge Mas Iglésias de Reus (CIMIR) CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 12:46

‘Reus Plató’ s’ha creat des de la regidoria de Cultura com una oficina d’atenció als rodatges que neixin a la ciutat amb la intenció d’oferir serveis per la captació de rodatges de pel·lícules i sèries a Reus, per posar en valor el patrimoni de la ciutat, facilitar a productores i directors la gestió de localitzacions i integrar peticions en un únic organisme que es pugui dotar de diversos serveis municipals, entre altres objectius.

Amb la creació d’aquest nou projecte s’intenta posicional la ciutat de Reus en el panorama audiovisual català. Per fer-ho, el Centre de la Imatge Mas Iglésias de Reus (CIMIR) s’encarregarà de la gestió del servei ‘Reus Plató’, que donarà forma al projecte inicial de la Reus Film Office juntament amb la col·laboració de personal de diferents departaments que puguin intervenir en la gestió de les peticions de les productores.

El projecte ja comença a donar fruits, ja que el dimarts i dimecres d’aquesta setmana, Reus acull el rodatge d’una TV Movie, ambientada en els anys 70, que es titula ‘Cançó per a tu’ i que es gravarà al Teatre Fortuny i la plaça del Prim.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: