Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’orquestra de la URV actuarà a l’auditori de Barcelona

La composició ha creat dues obres de música contemporània que seran editades en paper

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de l'orquestra de la URV Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de l'orquestra de la URV CEDIDA
Cultura Laia Molné
Dilluns, 29 Gener 2018 12:51

‘Recerca i innovació musical’ és el nou projecte musical de l’orquestra de la URV, format per dues peces de música contemporània; la primera un concert de gralla i orquestra amb la direcció del torrenc Elías Espí i la segona una suite catalana per banda, la primera en la seva categoria, dirigida pel senienc Josep Ulle. Les obres seran tocades a l'aula magna de Tarragona i a Amposta el 2 i 3 de juny com a preestrena i l’estrena oficial serà a l’auditori de Barcelona, de la mà de la Federació catalana de societats musicals, on la URV farà la cloenda de l’acte i tocarà, juntament amb les seves peces, l’obra inèdita guanyadora del concurs de composicions de la Federació.

D’aquesta manera l’orquestra de la URV té la intenció de presentar una aposta dinàmica, contemporània, formada i dirigida per joves, que no només estudiant a la universitat sinó que a més formen part del món musical. Aquestes dues obres, no només es tocaran en directe, sinó que a més s’editarà un llibre i un enregistrament per poder difondre les peces. El cofundador de Ficta edicions i produccions musicals, Martí Ferrer, posa la importància en no deixar que l’obra es quedin en “la condemna de l’estrena”, sinó que es pugui difondre i arribi, incús, “a formart part del patrimoni de tothom”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: