Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull aquests dies l'Aplec Excursionista dels Països Catalans

Del 6 al 10 de desembre es faran activitats culturals i excursions i es podrà visitar l’exposició del Concurs de fotografia del Parc Natural del Montsant al Reus Deportiu

Esporles va donar el relleu a Reus per organitzar l'Aplec excursionista dels Països Catalans Esporles va donar el relleu a Reus per organitzar l'Aplec excursionista dels Països Catalans FEEC
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Desembre 2017 10:25

La 41a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans es celebrarà a Reus, del 6 al 10 de desembre, en una trobada cultural i social de l’excursionisme de tots els territoris de parla catalana. Durant aquests dies, es podrà visitar l’exposició del I i II concurs de fotografia del Parc Natural del Montsant, a la seu del Reus Deportiu.

A més d’activitats cultuals i excursions, el programa compta amb diverses activitats que es faran a les instal·lacions del Reus Deportiu, com l’Assemblea d’Entitats Excursionistes i sopars amb actuacions musicals.

La trobada començarà amb un acte al Teatre Bartrina aquest dimecres 6 de setembre, en què es presentarà l’entorn geogràfic a través de projeccions audiovisuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: