Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els responsables d’animació d’‘Un monstre em ve a veure’ oferiran una conferència a Tarragona

La xerrada serà el dijous 23 de novembre a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i tractarà el procés de treball de l’animació de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula d'animació 'Un monstre em ve a veure' Fotograma de la pel·lícula d'animació 'Un monstre em ve a veure' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 11:58

Els professionals responsables de l'animació de la pel·lícula 'Un monstre em ve a veure', Adrià Garcia i Javier Verdugo, oferiran una conferència, el proper dijous 23 de novembre, a les 11h, a l'Espai Piscina de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Amb el títol 'Així vam fer l'animació a 'Un monstre em ve a veure', els conferenciants explicaran el procés creatiu i tècnic de les fases d'il·lustració i animació; alhora que projectaran diversos fragments audiovisuals que mostren el desenvolupament i evolució del projecte fins al resultat final. La xerrada serà oberta al públic i amb entrada lliure.

Garcia i Verdugo, els responsables de disseny de personatges, direcció d'art i d'animació, parlaran dels dos contes animats que formen part del llargmetratge, considerats una part essencial de la guardonada pel·lícula de J.A. Bayona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: