Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva del Camp torna a viure el seu Misteri

Les representacions del Misteri de La Selva tindran lloc a l’església de Sant Andreu Apòstol, el 14 i 15 d’agost, i s’espera una gran afluència de públic

Representació del Misteri en una edició anterior, a l'església de Sant Andreu Apòstol, a la Selva del Camp Representació del Misteri en una edició anterior, a l'església de Sant Andreu Apòstol, a la Selva del Camp CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2017 12:03

La Selva del Camp es trona a impregnar del seu Misteri avui, 14 d’agost, a les 22h i demà, 15 d’agost, a les 20h, amb les dues representacions del Misteri de La Selva. Aquest teatre medieval està escrit en llengua catalana, a finals del segle XIV, amb cants ‘a capella’ que són interpretats majoritàriament amb la mateixa tornada que indica el manuscrit original conservat íntegrament i que pertanyen al repertori gregorià i polifònic dels segles XIII i XIV. S’espera que unes 700 persones vegin les dues representacions en directe a l’església de Sant Andreu Apòstol de la Selva durant els dos dies.

El Misteri de La Selva combina la part més espiritual i la versió més teatral d’alguns dels seus personatges i, a més, juga amb l’espai on es desenvolupa l’acció per crear totes les escenes de la representació. El cant dels cors i dels solistes es barreja amb l’actuació de Jueus i Diables en un paper que sobta a l’espectador. La representació compta amb el treball de més d’un centenar d’actrius i actors i responsables de la posada en escena. El Misteri és ja un reclam tradicional de la Selva que podran viure tots aquells que s’apropin a veure la representació durant aquests dos dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: