Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinema, cursos i tallers al CERAP de Riudoms per aquest juliol

Els cursos i tallers inclouen diverses temàtiques com la poesia, la gastronomia, els jocs de taula i, fins i tot, excursions

El terrat del CERAP acollirà les sessions de cinema El terrat del CERAP acollirà les sessions de cinema FEMSAFAREIG.CAT
Cultura Alba Sancha
Dimarts, 27 Juny 2017 12:11

El Centre d’Estudis Riudomencs ‘Arnau de Palomar’ (CERAP) ha organitzat un ampli programa d’activitats durant aquest juliol, que inclouen cursos, tallers, poesia, cinema, jocs de taula i excursions entre d’altres. Els dijous de cada setmana del mes el CERAP oferirà sessions de ‘Cinema al Terrat’, les quals s’iniciaran sempre a les 22h i tindran lloc al terrat del CERAP amb entrada lliure. La programació cinematogràfica s’iniciarà amb la projecció de la pel·lícula ‘Right now, wrong then’, el 6 de juliol, i continuarà el dijous següent, 13 de juliol, amb el film ‘Omar’. La setmana següent, la projecció elegida és ‘Cerca de tu casa’, el 20 de juliol, i el cicle de cinema tancarà amb ‘El Gran Hotel Budapest’, el 27 de juliol.

Per altra banda, el centre també ofereix una oferta completa de cursos. Un exemple é el curs intensiu de Ioga, per un preu de 40 euros per als socis i 50 per als que no ho siguin, que es realitzarà els dimarts i dijous de cada setmana, iniciant-se el 4 de juliol i finalitzant el 27 del mateix mes. També, però, hi haurà cursos d’un sol dia, com el III Tast amb Foc, que es tracta d’una degustació de set vins del celler Barbarà Forès de Gandesa (DO Terra Alta), i que tindrà lloc el 4 de juliol, per un preu de 10 euros per als socis i 13 euros per als que no ho són.

Així mateix, el CERAP ha organitzat diversos tallers de temàtiques diferents, com el taller de collage ‘Crea la teva postal de Riudoms’, que es realitzarà el 6 de juliol, per un preu de 15 euros i 10 euros per als socis, o bé el taller de composició floral, que es durà a terme el 12 de juliol, per un preu de 15 euros i 10 per als socis. Finalment, l’entitat també ofereix altres activitats com exposicions, jocs a la taula i excursions. Del 5 al 31 de juliol es podrà visitar l’exposició ‘Comuna del Camp (1305-1716). 400 anys en contra del poder senyorial’, produïda pel Centre d’Estudis Selvatans; els dilluns de cada setmana, a partir del 10 de juliol, hi haurà vespres de Jocs a la Taula; com també, el 22 de juliol, es realitzarà una sortida per visitar l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, a Mont-roig, de forma gratuïta i adreçada principalment als més petits.

Per als cursos, tallers i excursions és imprescindible la inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Es poden fer a través de correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per telèfon al 977 768 060, o bé presencialment, de dilluns a divendres, de 17h a 21h. Per consultar el programa complet i els horaris cal adreçar-se al web del CERAP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: