Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els actes del Festival Llambordes de Reus previstos per ahir es faran avui

La pluja va fer que les activitats a l’aire lliure no es poguessin dur a terme

Imatge de la pel·lícula que es projectarà avui 'Bansky, Exit Through the gift shop' Imatge de la pel·lícula que es projectarà avui 'Bansky, Exit Through the gift shop' BANSKYFILM.COM
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 09:58

La pluja d’ahir va obligar a traslladar els actes del Festival Llambordes de Reus a avui, divendres 19 de maig. Tot i això, es mantenen els horaris i les ubicacions. El Festival planteja visualitzar i potenciar el graffiti com un art de carrer i provocar un canvi de mirada i d’actitud de la ciutadania en general sobre aquesta corrent artística. A més, pretén reivindicar el carrer com un espai públic i de tothom on es pugui exposar i expressar l’art sobre diferents espais i elements urbans.

El festival es centra principalment sobre el graffiti però també hi hauran altres activitats que s’englobaran dins el concepte de cultura de carrer.

Programa

A les 20.00 h es durà a terme la inauguració del ‘Street Gallery’ al Carrer de Pere Òdena. A la mateixa hora, també es farà una conferència sobre el graffiti als Jardins de la Casa Rull i la projecció ‘Bansky, Exit Through the gift shop’ a Cal Massó. D’altra banda, demà hi haurà paret oberta a l’Avinguda dels Jocs Olímpics durant tot el dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: