Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Felipe González defensa que els polítics catalans investigats es poguessin presentar a les eleccions del 21-D

L'expresident espanyol creu que no se'ls pot aplicar una inhabilitació preventivament sinó un cop se'ls hagi jutjat

Imatge d'arxiu de l'expresident del govern espanyol, Felipe González Imatge d'arxiu de l'expresident del govern espanyol, Felipe González RAC1.CAT
Catalunya ACN
Divendres, 05 Gener 2018 12:24

L'expresident del govern espanyol Felipe González va defensar aquest dijous des de Colòmbia que els polítics catalans investigats per la celebració del referèndum i la declaració d'independència del 27-O es poguessin presentar a les eleccions del 21-D i ha avisat que no haurien de poder ser inhabilitats de manera preventiva, sinó un cop se'ls hagi jutjat. "Sóc partidari que participin, no hi veig cap inconvenient", ha assegurat González en relació al, ha dit, "petit conflicte" que l'Estat té amb Catalunya.

L'expresident ha fet aquestes durant una reunió de la comissió de seguiment dels acords de pau i davant la polèmica que exguerrillers de les FARC es presentin a les eleccions. "Només la justícia 'in fine' pot dir que no està habilitat, però 'in fine, no anteriorment", ha subratllat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: