Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Disset candidatures es presenten a les eleccions

En total s'hi han registrat 17 llistes, però no totes es presenten a totes les demarcacions

Les eleccions al Parlament de Catalunya estan convocades per al proper 21 de desembre Les eleccions al Parlament de Catalunya estan convocades per al proper 21 de desembre CEDIDA
Catalunya El Punt Avui
Dilluns, 20 Novembre 2017 08:46

El Diari oficial de la Generalitat (DOGC) va publicar ahir el nom i la configuració de les candidatures que es presenten a les eleccions del 21 de desembre. En total s’hi han registrat disset llistes, però no totes es presenten a totes les demarcacions. Així, a Barcelona es podrà triar entre setze paperetes diferents, a Tarragona n’hi haurà dotze i a Lleida i Girona onze a cadascuna.

Els partits que es presenten són: Junts per Catalunya, liderada pel president Carles Puigdemont; ERC-CatSí, amb el vicepresident Oriol Junqueras; Ciutadans, encapçalat per Inés Arrimadas; el PSC, amb Miquel Iceta de cap de llista, i el PP, que repeteix amb Xavier García Albiol. Carles Riera abandera la formació de la CUP a Barcelona mentre que Xavier Domènech és el número u de Catalunya en Comú-Podem. Altres llistes que es presenten el 21-D i que fins ara no han tingut representació a la cambra catalana són: Convergents, amb l’exdiputat de JxSí Germà Gordó de dos; el Pacma, Diàleg Republicà, Per un Món Més Just, La Família Pau i Llibertat, Retallades Zero-Grup Verd, Democracia Nacional, Família i Vida, Units i Socialistes per la Democràcia, i Ciutadans Lliures Units, aquests últims únicament a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: