Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pessebre de la Pineda treballarà amb 400 tones de sorra

També s'organitzaran diverses activitats familiars gratuïtes de temàtica nadalenca

Un escultor treballant en una figura de sorra, l'any passat. Un escultor treballant en una figura de sorra, l'any passat. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Dijous, 01 Desembre 2016 17:41

Enguany, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca organitza la 17a edició del tradicional Pessebre de Sorra al Parc del Pinar de Perruquet de La Pineda. Amb més de 400 tones de sorra per treballar, unes dimensions de 160m2 de superfície i format per 280m3 de sorra, diversos artistes de diferents països donaran formes per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que només es desvetllarà a mesura que les escultures es vagin avançant. El temps màxim per poder realitzar-ho serà fins l'11 de desembre i, el grup escultòric, es podrà visitar fins el proper 8 de gener, en horari de 10h a 21h. 

En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes de temàtica nadalenca. D’una banda, els diumenges 4, 11 i 18 de desembre, de 12:30h a 13:30h, tindran lloc diverses Cantades de Nadales amb la Coral Nova Unió de Vila-seca, la Coral “Les Veus” del Casal de la Gent Gran de Cambrils, la Coral de Jubilats de La Pineda i la Coral “Cantavila” de Vilanova d’Escornalbou.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: