Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició de pintures de Rosa M. Camps, a la Sala Lluís d’Icart de Torredembarra

Tot l’import obtingut amb la venda de les obres serà lliurat a Càritas Torredembarra

Imatge d'arxiu d'una obra de la pintora reusenca Rosa Maria Camps Ramos Imatge d'arxiu d'una obra de la pintora reusenca Rosa Maria Camps Ramos ROSA MARIA CAMPS RAMOS
Art Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 21:58

La Regidoria de Cultura de Torredembarra presenta una exposició de pintures de Rosa Maria Camps (Reus 1928 - Torredembarra 2020) que es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, de l’11 de març al 7 d’abril. La inauguració tindrà lloc el mateix dissabte 11 de març, a les 12.30 h, i comptarà amb l’actuació de Rosalia Sumoy i Laura Pastor, que oferiran música electroacústica inspirada en les pintures de Rosa M. Camps. Tot l’import obtingut amb la venda de les obres serà lliurat a Càritas Torredembarra.

Rosa Maria Camps va néixer a Reus l’any 1928. Al voltant dels anys 50, coneix a Magí Virgili, amb qui compartirà la seva vida, primer a la Riera de Gaià i després a Torredembarra. Anys més tard, aprofundeix en la formació en pintura a l’oli, que havia iniciat a casa seva, a l’Escola d’Art de Tarragona. A Torredembarra, participa de les classes del Grup de Dones i a l’Associació Arc Iris on compta amb el mestratge de Nicolau Amate i, sobretot i durant anys, d’en Joan Ciuró.

Participa en diverses exposicions a la comarca del Tarragonès i rep un reconeixement de la fira multisectorial ExproReus. La seva pintura va evolucionar de més acadèmica cap a l’impressionisme destacant el tractament de la llum i el color. És la seva mirada dels paisatges i els llocs que li són propers.

L’horari de visita serà de dilluns a divendres, de 10 a 17 h, dijous i divendres, de 10 a 20 h i dissabtes i diumenges, de 10 a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: