Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat d'Art al carrer torna aquest diumenge a Altafulla

També es podrà gaudir d'un espectacle de dansa eclèctica de la Companyia Indra Dansa i d'altres activitats

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Mercat d'Art al carrer d'Altafulla Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Mercat d'Art al carrer d'Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Juliol 2022 18:21

El Mercat d'Art al carrer d'Altafulla torna aquest diumenge 3 de juliol, de 19 a 23 hores, a l'Era del Senyor. Durant el mercat es podrà gaudir d'art, música i moltes altres activitats.

A les 19:00 h, l'artista plàstic i docent, Jordi J. Roig Morera, impartirà un taller de pintura, obert a petits i grans, dins de la pallissa de l'Era del Senyor. Les inscripcions, a 5 euros, cal fer-les a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A les 19:30 h, la historiadora de l'art i docent, Isabel Ràfols, farà la xerrada sobre art 'Les representacions de Circe'.

Els amants de la dansa podran gaudir, a les 22:00 h, de la Companyia Indra Dansa, que oferirà un espectacle de dansa eclèctic de diversos estils i disciplines: danses zíngares, del ventre, Bollywood, etc...

El Mercat d'Art al carrer, que es fa els primers diumenge de cada mes, està organitzat pel col·lectiu d'Art al carrer, amb la col·laboració del Cercle Artístic i de l'Ajuntament d'Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: