Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘El llapis de Darwin. Il·lustració i ciència’ arriba a Riudoms

L’exposició pictòrica de la riudomenca Assun Savall s’inaugura el 2 de febrer

Il·lustració de la riudomenca Assun Savall Il·lustració de la riudomenca Assun Savall CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 09:34

Riudoms inaugura l’exposició ‘El llapis de Darwin. Il·lustració i ciència’ d’Assun Savall, biòloga, il•lustradora científica i professora de Biologia, el proper divendres 2 de febrer, a les 19.30 h al centre d’estudis riudomencs Arnau de Palomar. La il·lustració científica ha permès a la riudomenca unir les seves passions: dibuix, ciència i didàctica. D’aquesta manera orquídies, lliris, fulles, fruits, cargols, estrelles de mar, pedres o papallones s’obren camí entre els dibuixos per omplir-se de color, i mostrar-nos com són per fora i per dins.

La majoria de les làmines estan fetes amb aquarel·la, la seva tècnica principal. També utilitza guaix, tinta xinesa i ‘retolador científic’ per aquell dibuix que no s’ha de pintar. Normalment observa l’objecte dibuixat a ull nu, però també utilitza la lupa binocular per a les parts més petites com els detalls de les ales d’un insecte, el microscopi per a organismes o estructures molt petites que no es poden veure a simple vista com les escates de l’ala de la papallona i larves de crustaci.

L’exposició es podrà visitar fins al 28 de febrer.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: